Alternativ & holistisk hälsa
Zaida Granath
Tfn: 070-529 25 14
Hem » Om oss

Om Granath Hälsoprodukter

Sedan januari 2010 när jag började utbilda mig inom friskvård har jag provat olika produkter för att förbättra min egen och familjens hälsa och välmående. Jag valde att fokusera på världsledande produkter där det finns vetenskapliga studier och väldokumenterade goda resultat, t.ex. Bemer magnetterapi och Enagics joniseringsmaskiner som tillverkar filtrerat, basiskt, antioxidantiskt och mikroklustrat Kangenvatten. Min första hälsovinst var att jag kunde ställa in en andra åderbråcksoperation efter bara några månaders användning av Bemer.

Jag berättar förstås gärna mer om hur man utan ansträngning kan må så bra som möjligt. Tankens helande kraft, vatten, andning, kost, motion, sömn och att undvika stress m.m. är viktiga ingredienser för att ha en god hälsa.

Jag samarbetar också med Boris Aranovich på Människans Resurser AB, och demonstrerar gärna Triomed millimetervågsterapi och nyheten Aquatone, som med hjälp av kroppens vattenmolekyler förbättrar kroppens självläkande förmåga. Mer än 150 vetenskapliga studier och kliniska prövningar har gjorts under 14 år.

Det intressanta med alla dessa produkter är att de fungerar utmärkt var för sig, men att de även går att kombinera med fantastiska resultat. Hör av er för info och demonstration.

Kontakta oss

Zaida Granath
E-post:
Mobil:070-529 25 14
För övriga kontaktuppgifter, se kontaktsidan.