Alternativ & holistisk hälsa
Zaida Granath
Tfn: 070-529 25 14
Hem » Produkter

Produkter och resor

Dagliga inlägg om friskvård finns på Facebookgruppen Granath Hölsoprodukter.

Info och hälsoträffar efter överenskommelse på tel/sms/0705292514 eller zgranath@gmail.com

Huvudsakliga produkter

Bemer

En fysikalisk vaskulär terapi som förbättrar syreupptaget, energin och mikrocirkulationen i de minsta blodkärlen/kapillärerna, på 8 minuters användning morgon och kväll.
Min sida hos Bemer Öppnas i nytt fönster..B-Epics produkter

B-Epic, kost- och näringstillskott baserade på frukt, grönsaker, örter, svampar mm. Naturliga fytonäringsömnen och enzymer som bidrar till att återställa kroppens balans och välmående. Företaget finns i 180 länder och har 30 dagars nöjd-kund-garanti.

Nöjda kunder visar före/efterbilder bl.a. på rynkreducering i ansiktet och viktminskning, på Facebooksidan 100%EPIC. Meddela intresse så skickar jag en inbjudan.

Info och beställning på: www.bepic.com/granath Öppnas i nytt fönster.

– Acceler8 (både sleep och restore)

Acceler8 är två olika produkter. Tas på kvällen.
Sleep, hjälper kroppen att få bättre sömn och vakna utvilad.
Restore, bidrar till detox och viktminskning, innehåller pre- och probiotika.
Klicka här för fakta och innehåll [PDF-fil] Öppnas i nytt fönster..

– Elev8

Elev8 tas på morgonen. Stressreducerande och uppiggande. Ger energi som räcker hela dagen. Klicka här för fakta och innehåll [PDF-fil] Öppnas i nytt fönster..

– Gr8 Kids

Gr8 Kids = Samma som Elev8 fast för barn, eller vuxna som inte vill ha koffein.

– Hydr8 Korallsand

Korallsand med 70 olika mineraler från Okinawa som återställer pH-värdet och ger rätt vätskebalans inne i och utanför cellerna.

– Rejuven8

Rejuven8 hudvårdsprodukterHolistics produkter

Har du frågor eller och funderingar så berättar jag gärna mer och hjälper dig att välja rätt produkt; t.ex. D-vitamin som vi inte kan få från solen i tillräcklig mängd förrän solen står högt på himlen (maj-augusti) och bara om vi solar större delen av kroppen minst en halvtimme om dagen. Från mat är det nästan omöjligt att äta tillräcklig mängd (35 ägg eller 350 gram fisk/dag). Mest prisvärd är D-vitamindroppar i olivolja, som passar även till barn.

Nu kan du handla alla Holistics hälsoprodukter direkt i min webbshop hos Vitamera Öppnas i nytt fönster..

Kangenvatten

Ett antioxidantiskt, basiskt, filtrerat och joniserat vatten som förbättrar hälsan utan ansträngning. Läs mer på: www.enagic.com Öppnas i nytt fönster..

Kannaways produkter

Kannaway tillverkar hälsoprodukter av hampa och humle m.m. odlade utan GMO och innehåller inte THC. De är med på Olympiska kommittens lista över dopingfria produkter, så alla, även elitidrottare kan förbättra sin hälsa och prestation riskfritt. Kannaway Pure Gold är huvudprodukten, en fullspektrum hampaolja med CBD. Den innehåller 68 procent aktiva cannabionoider.

Här kan du se en infofilm om ECS, det EndoCannabinoida Systemet som finns hos alla människor och däggdjur och hjälper kroppens självläkande system:
YouTube: Det endocannabinoida systemet, enkelt beskrivet Öppnas i nytt fönster..

Info om företaget och alla produkter hittar du här: Kannaway Öppnas i nytt fönster..
Där kan man också göra beställningar. Som månadsprenumerant får man 25-30 procent lägre pris, men man kan naturligtvis säga upp sin prenumeration eller byta till en annan produkt när man vill.Övriga produkter

Aquatone

1995 presenterade ryska vetenskapsmän sin forskning om vattenmolekylens elektromagnetiska vågor och deras svängningstal. Alla biokemiska processer i kroppen sker i närvaro av vatten. Aquatone behandlar olika inflammatoriska tillstånd, verkar smärtstillande, kärl utvidgande och främjar immunförsvaret. Aquatone kan användas för återhämtning efter skador kirurgiska ingrepp och vid behandling av kroniska sjukdomar.

Förprogrammerade behandlingar med 10-20 minuters program med 4, 8 eller 16 Hz finns för t.ex: högt blodtryck, återhämtning efter stroke/hjärtattack, kranskärlssjukdom, migrän, öron/näsa/halsproblem, problem med sköldkörtel, bronkit, lever, njurar, bukspottkörtel, mage/tarm, urinblåsa/prostata/impotens, äggstockar, ischias, artros/ ledbesvär, allergier, brännskador, återhämtning efter intensiv träning och reduktion av rynkor i ansiktet.
Läs mer på: www.humans-resources.one/aquatone/ Öppnas i nytt fönster..

Triomed

Millimetervågor som ökar cellmembranens laddning, förbättrar blodcirkulationen, balanserar kroppens ämnesomsättning, bromsar åldrandet och förhindrar utveckling av sjukdomar. I samarbete med Boris Aranovich på Människans Resurser AB kan jag erbjuda demonstration och prova- på- behandlingar.
Läs mer på: www.humans-resources.one/triomed/ Öppnas i nytt fönster..Resor

Sunwaves Travel

Sunwavestravel.se erbjuder båtuthyrning i varma hav. Segla i Medelhavet / Karibien, eller kör egen husbåt i Venedigområdet. Sunwavestravel.se Öppnas i nytt fönster.
Kontakta oss

Zaida Granath
E-post:
Mobil:070-529 25 14
För övriga kontaktuppgifter, se kontaktsidan.